Anders Ekborgs julkonsert har blivit en tradition för många i Sverige. ”Det blir ingen riktig jul utan Anders Ekborgs Julkonsert” är en vanlig kommentar.

Se turnéschema och köp biljetter här

Denna känslosamma och högkvalitativa konsert har fyllt kyrkor, teatrar och konserthus under flera år och är i år nyproducerad. En stilla jul är bedövande vacker och förmedlar det som många förknippar med en äkta och traditionell jul. Konserten vilar på en grund av eftertanke , kärlek och omtanke om andra. Det är ett utryck som vill hylla det sanna i musiken och konsten.

I år delar Anders scen med pianisten och kompositören Stefan Nilsson och Daniel Palm på keyboard/piano samt cellisten Kristin Malmborg. Missa inte att uppleva en av Sveriges största artister och konstnärer tillsammans med det bästa som finns av musiker!

Det mesta är redan sagt om en av Sveriges bästa sångare och scenkonstnärer. Anders Ekborgs höga nivå – både som sångare och skådespelare – har gjort att han hunnit med mer än de flesta vågat drömma om. Från Dramatenuppsättningar med bl. a. Ingmar Bergman, huvudroller på film och i TV, till stora musikalroller. Många förknippar Anders med hans oförglömliga rollgestaltningar i samarbete med Björn & Benny i Kristina från Duvemåla och i Chess.

Share